Vuokramökit myös yritysten käyttöön

Mikkolan Lomamökit vuokraa mökkejä yritysten käyttöön ympäri vuoden. Tilaa on etenkin arkisin kesäsesongin ulkopuolella. Lomamökkejä voi vuokrata majoituksen lisäksi esimerkiksi kokous- tai konferenssikäyttöön.

Yritykset voivat toteuttaa kokonaisuuksia, joissa kokousten ulkopuolella vieraat voivat nauttia harrastusmahdollisuuksista, kuten kalastamisesta tai hiihtämisestä. Lempäälän seutu tarjoaa monipuolisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi myös paljon muita vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Voit nauttia maisemista kanavaristeilyllä, käydä katsomassa paikallisia nähtävyyksiä tai patikoida koko Lempäälän kiertävän Birgitan polun. Yhdistä yrityksesi kokoukset virkistävään ajanviettoon kauniissa ympäristössä.

Räätälöimme yrityksellesi sopivan paketin toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yrityksellesi sopiva tapahtuma!

Vinkki pitkien työmatkojen ajajalle: Mikkolan Lomamökit on myös suosittu yöpymispaikka Pirkanmaan alueella töissä käyville. Pitkän ajomatkan sijaan on mahdollista majoittua hyvin varustelluissa mökeissämme ja mennä taas seuraavana päivänä virkeänä töihin.