Monipuolisia vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia

Mikkolan Lomamökeiltä ja ympäristöstä löytyy monenlaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Kesäisin mökkien ympäristö tarjoaa vaihtelevat lenkkeily- ja retkeilymaastot sekä hyvät kalavedet. Talvisin voi hiihtää valmiilla laduilla, pulkkailla tai luistella ja pelailla 1,5 km päässä sijaitsevalla jääkentällä. 

Mökkialueella sijaitsee monipuolinen leikkikenttä liukumäkineen, kiipeilytelineineen ja karuselleineen, joissa lapset viihtyvät kauniina kesäpäivinä. Lisäksi alueella on vapaassa käytössä pelikenttiä esimerkiksi lentopallon ja sulkapallon pelaamiseen. Kesäisin Mikkolan maatalon pihapiirissä voi tutustua erilaisiin kotieläimiin, kuten lampaisiin, vuohiin, kissoihin ja kanoihin. Lomamökkien ympäristöstä löytyy tekemistä koko perheelle!

Aktiiviset lomailijat voivat myös kulkea koko Lempäälän kiertävän ulkoilureitin, Birgitan polun, joka on yhteensä 45 km pitkä. Reitin varrelta löytyy useita laavuja, kotia ja nuotiopaikkoja, joille on mukavaa levähtää tauolle.              

Lempäälä on vireä matkailukunta, joka tarjoaa paljon erilaisia nähtävyyksiä ja harrastusmahdollisuuksia. Voit lähteä kanavaristeilylle tai viedä koko perheen Särkänniemen huvipuistoon. Tutustu tarkemmin Lempäälän nähtävyyksiin ja lähiseudun menovinkkeihin.